Newborn & Zwangerschap fotografie

5/5
Een zwangerschaps shoot en newborn shoot gedaan bij Robin. Ze neemt de tijd en levert kwalitatieve foto's. Wij zijn er heel blij mee dat wij deze periode hebben kunnen vastleggen bij haar. Kortom aanrader!
Amanda Westerveld
Zwangerschapshoot
5/5
Newbornshoot gedaan. Wat een leuke en positieve ervaring! Robin neemt alle tijd voor je en vraagt duidelijk naar je wensen van kleuren, soort foto's e.d. Ze gaat door totdat ze de perfecte plaatjes heeft geschoten. Super professioneel en erg mooie foto's. Wij komen zeker nog een keer terug.
Danielle Sluimer
New Born Shoot
5/5
Meerdere shoots laten doen bij Klein & Puur Fotografie, van ieder moment maakt Robin weer een bijzonder document als herinnering voor later. Onze zwangerschap, bevalling, newborn en kindershoots heeft zij prachtig vastgelegd. De kinderen groeien zo snel en het is mooi om deze ontwikkeling vastgelegd te zien worden. Robin is erg geduldig en heeft veel passie voor haar vak, dit is terug te zien in de foto's.
Lindy Martis
Zwangerschapshoot & Baby Plan
5/5
Robin is echt FANTASTISCH ! Ik ben bij haar terecht gekomen nadat ik verliefd werd op de foto’s van een shoot van een vriendin. Ondertussen heb ik al een newborn shoot, mommy & me shoot en een cake smash shoot bij haar gedaan. De foto’s zijn altijd zo mooi, ze is super lief en meedenkend met de shoots. Je ziet dat ze echt een professional is en passie voor haar werk heeft.
Rebecca Oort
Newborn shoot & Cakesmash
5/5
Een hele leuke shoot gehad met fantastische foto’s als eindresultaat. Een hele mooie herinnering aan mijn zwangerschap. Dankje wel ❤️
Romy
Zwangerschapshoot
5/5
Foto's van de allermooiste momenten voor altijd bij je! Zo dat je altijd weer even terug kan naar die momenten. Robin doet het met veel passie en dat zie je terug in haar werk. Het is zo goed bevallen dat wij zowel de zwangerschaps-, newborn- en babyplanshoot hier hebben gedaan.
Yatie Klein-de Bie
Zwangerschapshoot & Baby Plan