Newborn & Zwangerschap fotografie

Welkom bij

Klein & Puur Fotografie

Fotografie voor de allermooiste momenten van je allerkleinste.

Klein en puur fotografie is gespecialiseerd in newborn fotografie, onze studio is gevestigd in Spijkenisse. Ik fotografeer al een aantal jaar met heel veel plezier, zwangerschap, newborn, baby & Cakesmash shoots!
Eerst ben ik begonnen aan huis, maar al snel volgde mijn newborn fotografie studio. 
We zijn nu alweer een tijdje gevestigd op een prachtige locatie, aan de iepenlaan 45 in Spijkenisse.

Naast studio fotografie vind ik het ook geweldig om de meest prachtige buitenlocatie’s op te zoeken, waar ik prachtig unieke warme, maar ook pure en betoverende foto’s voor jullie vast kan leggen.
Om dit te kunnen doen, vind ik dat je moet fotograferen waar je hart ligt. Daarom heb ik gekozen om mij te specialiseren in newborn en baby fotografie.

( bekijk mijn unieke Babyplan ” Kleine Baby “! echt super gaaf en erg geliefd onder onze Klein & Puur Fotografie klanten:) ).

Lees meer over mij!
Liefs, Robin

Meer over mij ...

Mijn naam is Robin en ik werd in 2009 voor het eerst mama. Ik weet het nog goed er komt zoveel over je heen, wat je wil doen met je kleintje. Maar ook wat je moet doen.
Door mijn ervaringen als mama, weet ik dat sommige dingen sneller gaan dan je van te voren denkt en probeer ik mijn klanten te kunnen laten genieten van het kleine, zelfs als de kleine al groot is. Met de herinneringen die ik voor je vast leg.

 

In mijn newborn fotografie studio en outdoor locaties, staat kwaliteit en customer service naast veiligheid bij mij op nummer 1.
Hierdoor kunnen jullie voor de volle 100 procent van jullie sessie genieten en met veel plezier terug kijken naar jullie sessie.

 

Je kunt ook zien dat ” Jullie baby/gezin, het allerbelangrijkste zijn op mijn foto’s.

Tuurlijk werk ik met props, haarbandjes en pakjes, maar het word wel op een manier gestylt dat jullie nieuwe baby of gezin eruit springt!

 

Voordat je gaat, kijk ook nog even naar deze pagina, voor meer foto’s en informatie over hoe een sessie verloopt . 

 

Wil je graag weten wat de prijzen zijn voor bovenstaande sessies, kijk dan hier !

 

Heb je na het bekijken van onze website interesse om foto’s te laten maken op locatie of bij ons in de studio? Dan kun je op onze contactpagina mijn informatie vinden, of je stuurt een berichtje via facebook om een afspraak met me maken.


Mocht je nog vragen hebben of een speciaal verzoek, twijfel dan niet en neem even contact op met mij! We kunnen altijd een gesprek in de studio plannen, zodat we alles kunnen bespreken

Je kan me ook volgen op mijn Facebook Page of Instagram!

Veiligheid ...

Veiligheid van de newborn baby’s vind ik het allerbelangrijkste en ben om die reden de cursus “ Baby Safety and Newborn Posing van Kelly Brown gaan volgen.
Hierdoor kan ik verschillende poses fotograferen zonder de baby op welke manier dan ook in gevaar te brengen.
Ik luister heel goed naar de baby wat hij/zij wel of niet prettig vind, laat de baby merken dat ze het niet wil dan gaan we over naar de volgende pose.

 

Daarnaast heb ik in 2015 een cursus kinderfotografie gedaan bij: bydianne fotografie, newborn Bootcamp van Kelly Brown & The creative newborn photography studio van Jullia Kelleher.

Sindsdien ben ik ook lid geworden van de wereldwijde newborn fotografie organisatie APNPI en heb ik met succes mijn certificaat en newborn veiligheid cursus behaald in Januari 2018.

 

In Juli 2018, staat alweer een nieuwe workshop op het programma van de Amerikaanse newborn fotograaf Norma Fayak!! 

Ik kan niet wachten om nog meer te leren! Ik zal nooit stil staan, maar mezelf altijd tot het uiterste drijven!